zaterdag 24 januari 2009

Vrijdag, dag 3 in Amerika

Toen we vanochtend wakker werden en de gordijnen openschoven waanden we ons weer in Nederland. Hoezo California? Het regent en ook niet zo'n klein beetje ook!! We waren erg tevreden met onszelf dat we gisteren naar Disney zijn geweest en vandaag tot winkeldag hadden gebombardeerd. Helemaal goed! Dus op ons gemak lekker ontbeten en toen o.l.v. onze onontbeerlijke TomTom op weg naar Michaels, Jo Ann's, de Walmart en toen een snelle lunch bij Subway's om vooral op tijd te vertrekken richting Riverside om de file's voor te zijn. Dus nog voor 15 uur vertrokken om ruimschoots op tijd op de beurs (stempelbeurs voor consumenten) te zijn die om 17 uur zou starten. Ja, ja, je kunt wel allerlei plannen maken maar als de rest van Los Angeles zich daar niet aan houdt dan schiet je er weinig mee op. Over een rit van 67 km die normaal driekwartier in beslag neemt hebben wij ruim 2 uur over gedaan. We hebben echt 45 km in een file gestaan die zich over 7!!!!!! rijbanen uitstrekte. Het was verder een prachtige rit tussen en over de heuvels van California. Hele stukken waren echter zwartgeblakerd door de branden van afgelopen zomer, ook verschillende huizen waren daardoor verwoest!
Klokslag 17 uur stonden wij op de beurs waar wij door allerlei bekenden werden begroet, Mary Kay van Stamp Camp, Linda van Lost Coast Design, en de eigenaars van Morning Star, sorry ben hun naam even kwijt. Ook Ank en Fred van StampingBack waren aanwezig. Ank verzorgde een demo voor I break for Stamps. Erg gezellig allemaal. Hieronder een paar foto's, sorry vergeten een overzichtsfoto van de beurs te maken.
Heerlijke grabbelbakken met unmounted rubber. Jeanette kon zich niet beheersen en moest natuurlijk een graai doen. Moet zeggen dat ze zich erg beheerst heeft en maar 4 stuks heeft gekocht.
Voor iedereen die Mary Kay van Stamp Camp kent, zie de foto hieronder. Ze is inmiddels onherkenbaar daar ze 124 engelse ponden is afgevallen, je weet niet wat je ziet. Haar geheim? A very hot personal trainer! Ik moet me ook maar eens zoiets gaan opscharrelen in Nederland. Het werkt blijkbaar wel zoals je ziet!
Nou mensen hier sluit ik mee af voor vandaag want ik ben best wel een beetje moe van dat file rijden en shoppen. Om 21 uur naar bed zoals de voorgaande avonden gaat dus niet lukken, het is inmiddels al ver voorbij ons bedtijd want het is nu half 11!! Gauw in bed want morgen hebben we weer een zware dag voor de boeg.

1 opmerking:

Jo Capper-Sandon zei

Wish I was there...looks amazing!!! Hope you are having a fantastic time!