vrijdag 23 januari 2009

Disneyland

We wisten niet zeker of we het zouden doen, maar aan het ontbijt hebben we toch besloten om naar Disneyland te gaan. Het is eigenlijk te gek als je Disney op loopafstand van je hotel hebt om het niet te doen. En we hebben er zeker geen spijt van gehad! Ik heb met volle teugen genoten en werd er helemaal blij van. Een heerlijke dag met fantastisch weer, zo rond de 20 graden. Toen men in de gaten had dat het onze eerste bezoek aan het park was kregen we een button met 1st visit er op en werden hier de hele dag op aangesproken. Natuurlijk moesten we ook met Mickey op de foto! Ik ben net een klein kind. Elke keer als ik weer zo'n Disney personage zag vloog ik er op af met mijn fototoestel. Zowieso alle atracties die eigenlijk voor de kinderen zijn bedoeld zit ik met een big smile te bekijken. De animatie 3D film: "Honey I shrunk the audience" was echt een giller, wat hebben we gelachen! Maar een duik met een onderzeeboot waar je midden in de film Finding Nemo zit vond ik ook geweldig.
Jeanette poseert als een echt fotomodel met 1 van de vele petjes die er te koop zijn. Wat een merchandising daar! We hebben de pot maar niet gespekt en het petje is niet gekocht al staat het haar schattig nietwaar?

We hebben echt ontzettend lekker gegeten van een salade met versfruit en een gegrild stukje zalm waarna we om 19 uur besloten weer "huiswaarts" te keren. De dames zijn niet al te piep meer en willen op tijd naar bed nietwaar?
Dus de laatste foto's van Disney by night en op naar de shuttlebus die ons weer veilig thuisbracht bj het hotel. Het vriendelijke verzoek van de buschauffeur of hij nog voor ons moest bidden hebben we maar afgewimpeld
Dat was het dan weer voor vandaag. Jeanette ligt al in haar pj op bed en Louise gaat nu lekker haar voorbeeld volgen. Morgen weer een nieuwe dag. We houden jullie op de hoogte!2 opmerkingen:

Corine van Kuilenburg zei

Zie je nu wel! Disney is geweldig! Nu begrijp je vast waarom ik al zeker meer dan 5 keer in een Disneypark ben geweest.

Liesbeth Fidder zei

Leueueueuk !! En superleuke foto's !!!