donderdag 22 januari 2009

Anaheim


We zijn er! Na een vlucht van 10,5 uur landen we in Los Angeles. Prima vlucht, prima service van KLM. Heb onderweg een heel boek uitgelezen die ik op Schiphol had gekocht. Verder filmpje kijken voorts in slaap vallen, en dan is zo'n vlucht echt zo voorbij hoor. No problem.
In het vliegtuig moesten we ondanks dat iedereen zich tegenwoordig op het internet aan moet melden op ESTA om daar online deze zaken af te handelen (en o wee als je dat niet 72 uur van te voren hebt gedaan!), toch alles ook nog weer in tweevoud op de beroemde groene en witte formulieren invullen voor de immigratiedienst en douane. Lekker dubbelop dus.
In het vliegtuig bleek dat er nog meer Nederlanders op dezelfde dag en in het zelfde vliegtuig zaten richting CHA, Joan. Bernadette en Carla van Simpel Scrappen reisden met ons mee.

Nadat we door hadden dat we in een shuttlebus richting Hertz moesten om onze gehuurde auto op te halen ging het vlot. We rijden in een slinternieuwe Chevrolet Aveo. Ook nu bracht de meegebrachte Tomtom ons feilloos op onze bestemming in Anaheim. Het was wel megadruk op de weg hoor en ik heb toch het idee dat men hier wat agressiever rijdt dan in bijvoorbeeld Winsconsin en Illinois. Veel getoeter en minder genegen om je voor te laten gaan als het zo uitkomt bij het zoeken en rijden in een file.
We kwamen in het donker aan bij het hotel dat er zoals altijd hier in Amerika piekfijn uitziet. We hebben een kamer op de negende etage en de airco is geen overbodige luxe wat mij betreft. Ik vind het al best benauwd en warm op de kamer.

Na het eten waar we niet veel van op kregen omdat we gewoon te moe waren lagen deze dames om 21 uur in bed! Vanmorgen om 6 uur was ik echter al klaar waker, 9 uur slaap, dat krijg ik normaal bijna nooit dus voor mij was het toen wel klaar.
Wat we vandaag gaan doen? Dat kunnen jullie lezen in de volgende blog.

4 opmerkingen:

Anita zei

Fijn dat de reis goed verlopen is.
Heel veel plezier en shop ze daar in Anaheim :).
Goeie zaken!!

Unknown zei

Dat eerste deel is dus al achter de rug, gaat echt snel zo.
Veel plezier en zoek maar mooie spulletjes uit.

Groetjes, ook voor Jeanette,

Yvon Calkhoven

Anoniem zei

Fijn dat jullie daar weer goed zijn geland. Maak er een fantastische reis van, ik blijf jullie volgen.

Liesbeth Fidder zei

Wat leuk, zo snel al een teken van leven uit Anaheim ! Zo leuk om jullie weer te volgen, lang leve internet !
Heel veel plezier verder !

Liefs, Liesbeth