zondag 25 januari 2009

Zaterdag: Copicmarkerclass


Vanmorgen weer op tijd op want we moesten om 9 uur in het Marriot hotel zijn waar we ons ingeschreven hadden voor een Copicmarkerclass. Het Marriot Hotel staat tegenover the Anaheim convention centre waar de CHA ook wordt gehouden. We konden nu mooi zien of het handig zou zijn om per auto naar de CHA te gaan of toch maar de gratis shuttlebus te nemen. Nou gezien de prijzen die er voor het parkeren in de parkeergarage wordt gevraagd en de geringe afstand lijkt het er op dat wij de shuttlebus gaan nemen en misschien af en toe het zelfs gaan wandelen. Een frisse neus en wat beweging is nooit weg nietwaar?

We waren mooi op tijd in het Marriot en na gevraagd te hebben waar we in dit immens hotel verwacht werden kwamen wij als bijna laatsten aan. In totaal waren we met 48 deelnemers. De catering was prima geregeld, veel vers fruit, allerlei lekkere muffins en ander "gebak", koffie, thee, sapjes en water stond er ruimschoots voor iedereen klaar.
Marianne Walker die productspecialist is voor Copic Markers (je kunt meer over haar lezen op de volgende blog http://ilovemarkers.blogspot.com/) heeft ons de hele dag lesgegeven. Het was een zeer inspirerende dag waarin wij veel geleerd hebben over het inkleuren met de copics. De meest belangrijke les was dat alles valt en staat met het soort papier wat je gebruikt en het soort inkt waar je mee stempelt. Later zal ik hier op mijn site en tijdens de workshops meer over vertellen. We hebben allerlei technieken geleerd en zelfs met een airbrush gewerkt wat erg leuk was om te doen. Helaas heb ik geen foto's omdat ik mijn beide batterijen van mijn fototoestel leeg had (ja als je je internationale stekker ook niet met het pijltje op USA zet dan gaat het opladen ook niet erg goed, duhhhh). Jeanette heeft filmpjes en foto's gemaakt maar deze beide digibeten krijgen deze niet van de camcorder op mijn laptop overgezet. Hebben we toch Jos de systeembeheerder weer bij nodig als we thuis zijn. Dit houden jullie dus nog van ons te goed.

Aan het eind van de dag kregen we beiden ons certificaat uitgereikt en mogen we ons vanaf nu gecertificeerde copicmarker designers noemen, het is maar dat jullie het weten. We worden daarom graag met het nodige respect behandeld als we terug zijn in Nederland. Marianne tekent de certificaten!

En nu zijn de dames reiziger weer terug in het hotel, hebben een heerlijk diner achter de kiezen en zitten in onze pj's klaar om lekker op tijd onder de lakens te duiken. Echt ik word oud, kan mijn ogen na 21 uur nauwelijks meer open houden. Gelukkig is het met Jeanette al niet beter gesteld en vinden wij het prima zo. Morgen weer een enerverende dag vol nieuwe indrukken. Wordt vervolgd.

6 opmerkingen:

Anita zei

Hahaha, nou ik zal er rekening mee houden als ik op de A.J.dag kom ;)
Klinkt wel heel leuk dat inkleuren. Ben erg benieuwd.

Jo Capper-Sandon zei

Wish I spoke Dutch. Hopefully we'll get the highlights when you get back :0)

Anoniem zei

Hai Louise ,
Je heb een hele mooi verslag voor de achter blijver . Ik wens jullie allemaal een fijne beurs dagen .
Groeten Erna

CarlavdM zei

Hallo Dames,
Net alles gelezen, jullie genieten er echt van en groot gelijk hebben jullie...enjoy yourselfs!!!!
groetjes
Carla

Sija zei

Geweldig! lijkt me helemaal top om hiermee te werken. Heel veel plezier op de CHA.

Hillie zei

Wow, van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie certificaat!! Super gedaan.
En ik wil graag een workshop volgen hoor!! Een airbrush lijkt me helemaal te gek.
Veel plezier verder hoor! Geniet er maar lekker van!!