zondag 26 oktober 2008

Wat een geweldige stad!!

Vanmorgen met een heel gedoe de auto teruggebracht naar Hertz (opgegeven retouradres bleek niet te kloppen en ook een tweede adres was niet meer juist) en toen per voet Chicago verkend.
Mensen wat een stad!! Ik ben zwaar onder de indruk van alles wat ik vandaag gezien heb. Prachtig al de Sky Scrapers!! Blij dat ze niet in Sleen staan, maar voor hier is het geweldig om alles zo te kunnen bekijken.
We zijn in het Millenium Park geweest, de Chicago Art Center waar een Halloween Party was en we zijn boven in de Sears Tower geweest! 103 verdiepingen hoog met een uitzicht waar je stil van wordt. Verder heel veel gelopen en ik heb zoveel indrukken opgedaan dat ik niet weet wat ik jullie allemaal vertellen moet.
Toen we vanavond te moe waren om nog verder te lopen zijn we terug naar het hotel gereden met de Metro (we hebben een kaart waar je drie dagen onbeperkt met de metro en bus kunt rijden voor maar $12,-) en alweer bij Angelina's gegeten omdat het gewoon heerlijk eten is daar en het vlak bij ons hotel zit. We hebben even voor de lol geteld hoeveel taxi's voorbij reden in precies 15 minuten en dat waren er 115!!!
Nou mensen dat is het voor vandaag, ik geef het toetsenbord door aan Jeanette en ga lekker onder de douche en naar mijn heerlijke kingsize bed. We hebben een prachtige kamer en hotel, had ik dat al verteld, echt aan te bevelen als je eens in Chicago komt!!
Tot morgen!

1 opmerking:

Willy zei

Ik zal jullie leuke verslagen missen als jullie weer terug zijn!