donderdag 8 september 2011

Stempel Mekka here we come!

We staan gepakt en bezakt om naar de Stempel Mekka in Hagen te gaan. Hier een foto met een klein gedeelte van alles wat we meenemen! Pfff, eigenlijk is het gekkenwerk om je hele winkel in kratten te pakken om het morgen weer uit te pakken om zoveel mogelijk spulletjes op 24 vierkante meter uit te stallen, op te hangen enz.
Zondagavond pak je alles weer in om maandag het weer in de winkel te plaatsen, en dat alles geheel vrijwillig!
Gelukkig had ik veel hulp van Hillie, Jeanette, Liesbeth, Henk en Jos, anders is het geen doen!
Maar er zijn natuurlijk ook hele leuke kanten aan een beurs! Heerlijk om weer iedereen te mogen begroeten, oude en nieuwe gezichten te zien. De sfeer op een echte stempelbeurs is niet met iets anders te vergelijken!

Dit jaar wordt alweer de 20ste Mekka gehouden, een jubileum jaar dus. Ik persoonlijk kom daar al sinds 1997, dus al 14 jaar (eerst als klant, later als standhouder) en het blijft een feest.
I.t.t. voorgaande jaren zijn er dit jaar ook veel workshops en make-and-takes op de beursvloer zelf. Natuurlijk geeft ook Art Journey een leuke gratis make and take. Reden des te meer om naar Hagen af te reizen.Wij nemen van alles mee, waaronder veel nieuwe producten. Allereerst de twee nieuwste Art Journey sheets waarvan je op de verschillende blogs van de designteamleden al sneakpeeks hebt kunnen zien. (Vanaf maandag via de website te koop).
Verder, de allernieuwste Darkroom Door stempels, de nieuwste Crafty Individuals, nieuwe Art Chix producten (nee ze staan nog niet op de site!) de nieuwste Hot Picks van Paper Artsy,nieuwe embellishments enz. enz.

Nog even een huishoudelijke mededeling: overdag, tijdens de beursuren, hebben wij geen onlineverbinding. Dat betekent dat onze website dan ook tijdens die uren beslist NIET up-to-date is. Pas in de avonduren als ik weer online kan gaan in het hotel zal de website weer bijgewerkt zijn. Hou daar rekening mee als je kunt en we hopen op je begrip als je bestelling daardoor niet geheel uitgeleverd kan worden.

Tot ziens in Hagen!

4 opmerkingen:

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Louise veel succes en fijne dagen gewenst in Hagen.
groetjes Marja

Jolanda en meer creaties....... zei

Veel plezier in Hagen gewenst, groet van Jolanda

Anette zei

veel plezier en succes in Hagen!!
't is me iets te ver weg.....en gelukkig zijn jullie ook in Hardenberg.;o)

Anneke zei

Indrukwekkende foto! Succes en veel plezier!