dinsdag 22 juni 2010

Darkroom Door Wedstrijd/ Darkroom Door Contest

Behind the Dark Door begins the Art Journey

In het vorige nummer van Art Specially stond een wedstrijd in verband met het bezoek van Rachel Greig van Darkroom Door aan onze winkel in Sleen tijdens de Art Journey dagen. We hebben mooie inzendingen mogen ontvangen, maar unaniem zijn deze twee als winnaars uit de bus gekomen.
Dit prachtige canvas (in het echt veel mooier) is gemaakt door Ginny Loman. Ginny heeft hiermee een waardebon van 30 euro gewonnen!
De tweede prijs gaan naar Sjannie Merkx voor haar fraaie kaart.
Sjannie heeft hiermee een waardebon van 20 euro gewonnen.
Dames beiden gefeliciteerd.

En natuurlijk nog even aandacht voor de alweer tiende uitgave van het ARTSpecially magazine die vanaf vandaag weer in de winkel ligt. Ook dit keer is het weer een schitterende uitgave die te mooi is voor de naam magazine. Ik blijf het prachtige boekjes vinden. De kaft oogste al vooraf veel bewondering, maar mensen in het echt is het nog veel mooier. Een prachtig nummer vol inspiratie! Deze mag je niet missen.
Dankzij Liesbeth en mijn moeder zijn alle voorbestellingen vandaag al op de bus gegaan (tenzij er met jou een andere afspraak is gemaakt), dus met een beetje geluk hebben jullie ze morgen in huis.
Lekker in de tuin met de ARTSpecially magazine, kan je dag dan nog stuk?

Geen opmerkingen: