woensdag 29 oktober 2008

Kleine foto impressie

We zijn weer thuis en bijna tot de orde van alle dag overgegaan. Ik wilde jullie even nog een kleine fotoimpressie geven van onze vakantie!


In Sturgeon Bay kun je allerlei schattige winkeltjes vinden zoals deze snoepwinkel waar Jeanette een duik in het bad met snoepjes wilde nemen. Omdat dat helaas niet mocht (kinderachtig ?) is ze er maar achter gaan zitten.
Wat een prachtige herfstkleuren onderweg!
Natuurlijk stond alles in het teken van Halloween en Corine en Jeanette konden zich helaas weer eens niet beheersen. Ik heb met harde hand op moeten treden om de dames tot orde te roepen maar heb eerst de wandaden op foto vastgelegd.Een bezoekje aan de Columbus museum en tevens de grootste antiek mall van Winsconsin mocht natuurlijk niet ontbreken. Moet eerlijk bekennen dat toen we de antiek mall min of meer hadden bekeken we nog niets van de Columbus museum hadden gezien, maar toen tot onze schrik zagen dat het nog bijna 4 uur rijden naar Chicago was. Foutje in de tijdsplanning.

Wat een idyllisch doorkijkje! Jeanette rust even uit en geniet van het uitzicht over Green Bay.

Ja alles is anders in Amerika, ook de stenen. Die zijn nl. intelligenter dan in Nederland. Lees maar:

Hier 1 foto met 1 van de views vanaf de Sears Tower. Ooit de hoogste gebouw ter wereld. We staan tijdens het maken van deze foto op etage 103, er zijn in totaal 110 verdiepingen. Heel bijzonder om daar te staan met prachtige views!!In het Millenium Park in Chicago staat oa dit sculptuur van naadloos gepolijst stainless steel, zo glad dat het een spiegel is geworden. Het heet Clouds Gate en is gemaakt door Anish Kapoor. Heel fascinered te zien hoe de skyline van Chicago hierin weerspiegeld wordt. Je kunt er ook onderdoor lopen en ziet jezelf dan wel 10-12 keer weerspiegeld. Heel bijzonder!Ik heb heel veel foto's gemaakt van Clouds Gate maar laat even onderstaande zien.
Ons hotel aan Broadway Chicago een Best Western hotel buiten de ring van Chicago. Helemaal prachtig en prima hotel. Het viel wel op dat er heel veel mooie mannen rond liepen, op zich heel prettig om te zien na alle Hill Billy's die we eerder hadden gezien, maar jammer genoeg bleek via een reisgids dat we midden in een wijk zaten die ook wel Boys Town wordt genoemd. Ja, ja, toen werd ons provinciaaltjes wel wat meer duidelijk. Voor mij niet zo erg, ik heb al verkering, maar Jeanette hoopte natuurlijk wel op een leuke Amerikaan. Deze heren hadden helaas geen interesse in dames!Zo mensen, dat was het dan wat betreft onze Amerika reis. Ik hoop binnenkort weer wat meer stempelwerk te kunnen laten zien, maar eerst weer aan het werk!

3 opmerkingen:

Willy zei

Fijn dat je weer terug bent, al denk jij daar misschien anders over! Bedankt voor het ontzettend leuke reisverslag.

Audrey zei

Dat ziet er allemaal heel gezellig uit. Dank je wel voor het laten meegenieten!

Odetta zei

Hallo Louise,

Ik heb genoten van je verslag en de mooie impressie van Amerika!

Groetjes, Odetta

P.s. ik heb nu ook een weblog.