woensdag 26 september 2007Zaterdag had ik eindelijk eens tijd om in de tuin aan het werk te gaan en ik ben werkelijk geschrokken. Nee niet alleen van al het onkruid wat er stond en de lengte van het gras. Nee het overviel me dat de zomer voorbij was gegaan en het herfst was geworden zonder dat ik daar erg in had gehad. Wanneer is dat gebeurd? Hoe kan dat nou? De tekenen waren er onmiskenbaar: bladeren, eikels en paddestoelen overal en de peren van mijn perenboom lagen al een laag dik in het gras onder de boom. En natuurlijk had het feit dat ik eind augustus al de eerste Kerstbomen in een winkel zag opzetten me een seintje moeten geven, maar werkelijk het is niet tot me doorgedrongen! Dit is geen goed teken ben ik bang. Misschien moet ik meer tijd nemen om van het mooie plekje waar ik woon te genieten!

Saturday I finally had time to work in my garden and I was very surprised to find that Summer had past and the Autumn had crept up on me without me noticing. The signs were there: the autumnleaves, the acorns and taodstools. And ofcourse the fact that I saw Christmas trees showing up in the shops at the end of August should have warned me, but it didn't. Maybe it's time I should look around more and appreciate this great spot on earth where I live!

6 opmerkingen:

Sija zei

Gfeliciteerd Louise! Je weblog ziet er prachtig uit.

Fenny zei

Gefeliciteerd Louise, je weblog ziet er heel mooi uit. Ook je atc's vind ik geweldig mooi. Dan maar niet een dagelijks gebeuren, zo nu en dan is toch ook goed? Ik geniet wel mee, ook zo nu en dan.

Dymphie zei

Leuk Louise! Ik je gelijk bij mijn feeds gezet, dan mis ik geen enkel bericht :)

S zei

Wat leuk dat je ook een weblog hebt Louise! En gek maar waar, het zelfde had ik dus gisteren. Het zonnetje scheen nog wel maar het was koud en winderig en ik zag een hoop bladeren tot ik me besefte dat ik binnenkort een winterjas moet kopen en die blote benen niet meer kunnen. Waar was die zomer dan vroeg ik me af. We hebben natuurlijk ook niet heel veel zomer gehad maar door alle drukte en gedoe gaat de tijd zomaar aan je voorbij en misschien is dit besef dan goed om extra te genieten ;) Dat ga ik nu doen van de herfst, doe je mee? ;)

Groetjes, Sandra

Anoniem zei

Leuk,je eigen blog!! Ik wens je alvast veel plezier in de US! ( jaloers? Ik ? Zeker!;))

Jackie zei

Leuk hoor, dit blog. Ga zo verder lezen. Even over het voorbij gaan van de seizoenen: Het lijkt wel een ongeschreven natuurwet dat op een gegeven moment je tijd krimpt. Alles gaat steeds sneller( voorbij). Nou ja, zo lang je geest maar niet inkrimpt zeg ik maar! Ik heb vorig jaar een boek gekocht: waarom de tijd steeds sneller gaat naarmate je ouder word. Ik moet er nog in beginnen, want voor je het weet.........:))