maandag 16 juli 2012

Doosje/ Little box

Gisteren de hele dag gestempeld voor een fair waar wij in Augustus aan gaan deelnemen. Ik zal daar bij een volgende gelegenheid meer over vertellen. Toen ik eenmaal met die prachtige stempels van Lynne Perella aan het spelen was, en dit doosje naast me stond te lonken kon ik het niet nalaten er een paar stempels op te drukken. Goh, best wel leuk! Ik heb toch nog ergens schaakstukken staan? En zijn er niet ergens nog wat slotjes ed. En zie hier, een doosje in nog geen half uur. Mijn zoon vind dat ik de blankhouten randen nog zwart moet maken, en misschien heeft hij gelijk. Misschien ga ik dat nog doen, maar voorals nog ben ik blij met mijn schatkistje./ Yesterday I was stamping the whole day for a fair we are attending in August. As I finaly got my hands and ink on those great stamps from Lynne Peralla by Paper Artsy I couldn't resist stamping some on that little box standing next to me. Oh, that doesn't look that bad! Don't I have some chess pieces lying around? And some keyholes ect? And voila, in less than a half hour I made this little box. Not too bad! My son thinks it would look better if the rims are painted black too, and maybe he's right. But for now I am quick happy with my little treasurebox.

12 opmerkingen:

Liesbeth Fidder zei

Ooooh ik vind hem helemaal GEWELDIG !!!! Niet te geloven dat je zo snel zoiets prachtigs kan maken ! Wat een super idee die pootjes !!

Ineke Original zei

Goed gedaan, Louise. Ik vind hem prachtig!

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Ik vind hem schitterend Louise. Leuk bedacht en ik denk dat je zoon gelijk heeft dat de zwarte randen hem nog mooier maken.
groetjes Marja

Bianca zei

Hij is echt heel erg mooi geworden Louise!!! En dat in een half uur, doe ik je niet na.

groetjes Bianca

Gerrina zei

Schitterend en dat in een half uur! Ik weet niet of het schatkistje niet te donker wordt met zwarte randen en hij is nu al zo mooi... Groetjes, Gerrina

Rika zei

Een prachtig doosje is het geworden.

Marijke zei

schitterend Louise

Unknown zei

Wat is het een mooi doosje geworden. Hij is volgens mij mooi zoals hij is. En zwart maakt het misschien inderddad te donker (zoals Gerrina al schreef) Als er dan toch een kleurtje op de randen zou komen is misschien grijs een optie?

Groetjes Marlies

Marianne zei

Heel erg mooi!!
Groetjes,
Marianne

Ellie Knol zei

GEWELDIG mooi!

Paula Whittaker zei

love this box too....gorgeous!

Anneke zei

Prachtig!!!