woensdag 23 mei 2012

In memoriam Francis Reimerink

Zaterdag kwam onderstaande kaart bij ons binnen. We wisten meteen voordat de enveloppe open ging dat dit maar om 1 persoon kon gaan en wel Francis Reimerink. Het was ons bekend dat Francis ernstig ziek was en gelukkig had ik nog een fijne ontmoeting en gesprek met haar tijdens de ARTSpecially Event in april. Francis was toen nog vol goede moed en nog lang niet van plan ons te verlaten. Ze wilde nog zo veel, was erg blij met haar nieuwe hobbystek en was nog erg benieuwd naar al het nieuws op stempelgebied. Groot was bij de impact toen ik de kaart uit de enveloppe nam. Ik ga er van uit dat Francis zelf deze kaart nog gestempeld heeft en als je de voor ons zulke bekende stempels op deze kaart ziet staan doet het je heel wat kan ik zeggen. Gisteren hebben Jeanette en ik afscheid van Francis genomen. Hoe cliché dan ook, het doet je weer beseffen dat het leven kort is en zomaar voorbij kan zijn. Pluk de dag, geniet van het heden! We wensen de familie van Francis heel veel sterkte toe.

4 opmerkingen:

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

`Wat een intens droevig nieuws en dat het zo snel is gegaan. kan me voorstellen dat het je diep raakt.
Inderdaad leef bewust elke dag.
groetjes Marja

Miranda zei

Mooi en triest Louise, kan me inderdaad voorstellen dat dit raakt.....lieve groet Miranda

Linda zei

Fijn dat Francis nog zoveel plezier had in het stempelen. En wat een prachtige kaart heeft ze gemaakt. Ik kan me de schok voorstellen als je je eigen stempels zo terugziet.
Heel veel sterkte, Linda

Yolanda Pasterkamp zei

Het zien van deze kaart en bericht laat me stil zijn, als verdoofd. Fijn dat ze haar gedachten met stempelen zo kon weergeven.
Liefs, Yolanda.