maandag 9 april 2012

Sneakpeeks Nieuwste Art Journey Stempels/Sneakpeek newest Art Journey StampsDit weekend tijdens de ARTSpecially Beurs in Zeist zullen alweer twee nieuwe Art Journey sheets ten doop gehouden worden. Hier zie je een paar sneakpeeks van de sheets zelf. Op de blogs van de designteamleden zul je deze week een paar sneakpeeks van hun kaarten zien. Volgende week zie je de stempels en de kaarten in hun volle glorie op de site en op de blogs. Ik hoop dat we veel van jullie mogen begroeten op de beurs dit weekend. Het is echt een MUST voor de stempelliefhebber om naar deze beurs te komen. Een leuk cadeautje bij binnenkomst, gratis workshops op de beursvloer, leuke workshops en make and takes bij de diverse kramen, gratis pendelvervoer van en naar het station enz. enz. Alle details over de beurs lees je hier.


Ook voor onze workshop hebben we nog enkelen plekjes over. Geef je op via de website. Meteen na opgave krijg je van mij een mail met de tijd waarop je verwacht wordt.
Hieronder zie je wat je met Liesbeth gaat maken. Workshop kost € 12.50 en duurt 1 uur. Workshops starten om 10.30 uur en lopen door tot de laatste die om 15.30 uur start.

En bij onze stand krijg je bij besteding van 25 euro of meer tegen inlevering van de bon uit de nieuwste Art Specially magazine nr 14, een gratis nieuw voor deze gelegenheid uitgebrachte stempels.

5 opmerkingen:

Godelieve zei

Prachtige stempels!! De workshop ziet er ook heel leuk uit!

Anoniem zei

Louise ze zien er prachtig uit en maken mij heel nieuwsgierig...
Hoop dat je nog wat overhebt op maandag maar wens je heel veel succes op de beurs.

Groetjes van Anna

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Ben erg benieuwd.
groetjes Marja

Monique zei

Ben heel benieuwd naar je nieuwe stempels hoor! Ik kom zeker langs!
groetjes
Monique

Ellen zei

Wat hebben jullie het weer spannend gemaakt zeg. M'n zusje en ik komen zeker even langs in Zeist dit weekend.
groetjes, Ellen