dinsdag 8 februari 2011

Sneakpeek Nieuwe Art Journey Stempels

 Hoi allemaal,

We zijn weer terug van weggeweest uit Amerika en hebben nog last van Jet Leg, maar dat gaat ook wel weer over. Het was een fantastische reis, maar dat hebben jullie misschien al wel gevolgd op onze Dames Reiziger Blog? Ook de CHA was zeer vruchtbaar, we hebben zeer veel ingekocht en hebben zelfs de exclusieve rechten van een nieuw stempelmerk weten binnen te halen. Maar daarover meer in volgende blogberichten en nieuwsbrieven.

Aanstaand weekend hebben we weer onze Art Journey dagen. Alle drie dagen zitten compleet vol wat natuurlijk fantastisch is!!! Bedankt voor jullie massale aanmeldingen en enthousiasme, heerlijk is dat.
Traditiegetrouw worden er weer nieuwe Art Journey sheets te doop gehouden en op de verschillende blogs van de Designteamleden kun je al sneakpeeks van hun prachtige kaarten vinden.
Hieronder een sneakpeek van de twee van de sheets, maar de oplettende lezers van de Craft Stamper hebben de sheets al in zijn totaal kunnen bewonderen. Toen ik gevraagd werd om nieuwe artikelen voor het maart nummer aan te leveren dacht ik: dat is mooi: 11, 12 en 13 februari de Art Journey dagen en in maart de nieuwe sheets in de Craft Stamper. Er niet aan denkend dat het maart nummer al 1 februari op de planken ligt. Hmmmm....... Nou ja, gedane zaken nemen geen keer, en dan is de verrassing er voor een paar mensen er misschien van af. Maakt de sheets niet minder mooi hoor.

4 opmerkingen:

Ineke Original zei

Ben zeer benieuwd naar de nieuwe sheets.

Pieky zei

hallo Louise en team,

Het was een heerlijke dag, vol leuke technieken, gezellig gekakel, prima catering en dan ook nog een zak vol leuk spul mee naar huis.
Kortom puur genieten!

groet en succes de komende twee dagen
Pieky

edith zei

louise en natuurlijk het hele team het was een dag met een gouden randje heb erg genoten en veel geleerd.

Gr. Edith Peters

jeanette zei

Bedankt iedereen voor de geweldige dag die wij vrijdag hebben beleefd. De workshops waren super, de lunch heerlijk en dan nog dat geweldige cadeautje dat we mee naar huis kregen. Het was een superdag.
Ik wilde eigenlijk reageren als de foto's op de site stonden. Die komen toch nog wel?
groetjes Jeanette Krans