vrijdag 17 december 2010

Fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!/ Merry Christmas and a Happy New Year!

Het Art Journey Team wenst iedereen hele fijne Kerstdagen en een gelukkig, gezond en creatief 2011 toe!
We danken iedereen voor de trouwe klandizie in de winkel, online of op de beurzen, maar bovenal voor alle gezelligheid, fijne gesprekken aan de koffietafel, inspiratie en lol. We hopen jullie in 2011 nog heel vaak te mogen begroeten, en we zullen in het komend jaar nog beter ons best doen om vele leuke bijeenkomsten te organiseren, inspirerende workshops te brengen, nieuwe producten aan te bieden, de service hoog te houden, maar vooal om de gezelligste stempelwinkel van Nederland te blijven.

The Art Journey Team wishes everybody a happy Christmas and a great, healthy and creative 2011.
In 2011 we will do our very best to bring you even better events, inspiring workshops, new products, our welknown service but most of all we want to be the very best stampstore in Holland.

4 opmerkingen:

Ineke Original zei

Dag allemaal. Wat leuk bedacht. Ik wens jullie ook fantastische dagen en een gelukkig, gezond en vooral creatief jaar toe. Ik denk alleen dat ik dat niet meer hoef te zeggen.
Op naar de Art Journey dagen!
Ik KOM!!!

jolande zei

Ik wens jullie ook allemaal heel goede kerstdagen toe en een creatief, waardevol 2011...en dat we elkaar weer vaak mogen zien;)

Groetjes Jolande

Audrey zei

Louise, ik wens jou en je team ook fijne kerstdagen en een gezond en creatief 2011 toe!
en ik hoop dat we nog lang mogen genieten van al het moois waar jullie ons steeds mee verrassen!!

Jolanda en meer creaties....... zei

Hallo Allemaal van Art-Journey, ik wens jullie ook fijne kerstdagen en een goed en gezond en gelukkig 2011,en dat we zoals je al zei, nog heel lang van creatieviteit van de Art-Journey mogen genieten...