zondag 7 november 2010

Art Specially nummer 11 is uit!!!

Misschien een beetje mosterd na de maaltijd, ik ben nl. een weekje op vakantie geweest, maar ik wil toch nog melding maken van het feit dat de nieuwe Art Specially nummer 11 weer uit is. En wat een schitterend nummer is het toch weer. Keer op keer ben ik weer verbaasd over de kwaliteit van dit tijdschrift die eigenlijk meer een boek mag heten.
En natuurlijk ben ik ook bere trots dat Art Journey zo goed vertegenwoordigd is in deze uitgave. Het begint al op de kaft met prachtig werk van Anneke de Clerck waarin zij Art Journey stempels heeft gebruikt. Het artikel op blz 14, 15 en 16 laat haar werk nog duidelijker zien.
Op blz 20 en 21 zie je de zoals altijd schitterende kaarten van Liesbeth Fidder, gemaakt met stempels van Oxford Impressions, stempels waar Art Journey de exclusieve rechten voor verkoop van heeft in Nederland! Liesbeth heeft oa. de sheets Steampunk en Steampunk Works gebruikt. Deze sheets zijn zeer populair en zullen binnenkort weer vol op voorradig zijn.

Op blz 24 en 25 prachtig werk van Nellie van Leeuwen waarbij Nellie op 2 van haar kaarten Art Journey stempels heeft verwerkt.

Op blz 32, 33, 34 en 35 zie je hoe Agitte Hubers, Corine van Kuilenburg en Sija Teijgeler de nieuwste sheets van Art Journey verwerkt hebben in zeer divers en prachtig werk.

En een hele mooie kaart van Lineke van Hoorn op blz 57 waarin de engel van Art Journey is gebruikt. Heel orgineel gedaan!

Last but not least een kaart van Riet van Zundert op blz 29 waarin ook 2 Art Journey stempels zijn verwerkt. Schitterende kaart Riet!

Anneke, Nellie, Riet en Lineke hebben hiermee een waardebon van 10 euro per kaart verdiend. Want als jij ergens in een tijdschrift een kaart gepubliceerd krijgt waarin je duidelijk Art Journey stempels hebt gebruikt kun jij ook 10 euro per kaart hiermee verdienen.

En wil je nog meer faam en iets leuks winnen? Stuur dan 1 of meerdere kaarten in naar ARTSpecially om deel te nemen aan onderstaande wedstrijd. Wordt jouw kaart uitgekozen dan komt je kaart op de posters en flyers die in het najaar worden gedistribueerd en je wint een arrangement t.w.v. € 95,00 om een weekend naar Zeist te komen. Je kunt inzenden tot 16 november, dus je hebt nog 9 dagen de tijd. Pas goed op, stuur je kaart naar ARTSpecially en NIET naar Art Journey. ARTSpecially organiseert deze wedstrijd. Er is nogal eens verwarring tussen onze bedrijfsnamen. Het adres is: Uitgeverij Libra en Libris, t.a.v. ARTSpecially Event 2011, Postbus 365, 5460 AJ Veghel.


2 opmerkingen:

Anneke zei

Als dat geen leuk nieuws is Louise :)

Riet Harikini zei

Foutje, ik sta op blz.59 en niet 29.