maandag 30 augustus 2010

Geo Journey Try-Out weekend

Afgelopen weekend hebben we een try-out van onze Geo Journey weekend gehouden en het was een groot succes! Even leek het weer roet in het eten te gooien en vrijdag was er nog beraad of we wel of niet alles zouden afblazen. De tentenkamp was donderdag in de stromende regen door Ronald en Roelof opgezet en Roelof bleef met zijn vrouw daarin slapen om alle spullen te bewaken. Vrijdagochtend belde hij met de mededeling dat alles blank stond! Na rijp beraad hebben we besloten om toch door te zetten, en wat zijn we daar blij om geweest. Zaterdag begon met zonneschijn, en op twee buitjes na (nou ja buien, waarvan een notabene met hagel) hebben we heerlijk weer gehad. En wat een lol en plezier, het was wat de organisatie betreft 1 groot feest om met zulke deelnemers zo'n dag mee te maken waaraan we toch veel voorbereiding hebben gehad, maar waarvan je toch af moet wachten of de deelnemers het ook leuk zullen vinden. Dus dank aan de enthousiaste mensen die dit weekend met ons tot een waar feest hebben gemaakt!
Hieronder een fotoimpressie van dit weekend.
Twee vriendinnen door dik en dun.
De deelnemers worden door ons opgehaald in 1 van Ronalds auto's. Stoer he?
Eerst heerlijk koffiedrinken in het zonnetje, waarna we uitleg geven over de GPS.
Britt en Misty mijn twee jonge vriendinnen in hun stoere legerkleding!

Mijn vervoermiddel van vandaag. Wow, dit is leuk mensen met zo'n jeep door de bossen crossen. Nee ik zat niet aan het stuur, dat liet ik nog aan Ronald over. Hoop dat ik snel zelf een ritje mag maken.

1 van de teams!

Ja, aanwijzing gevonden!!!!! Hoera!

Even uitrusten op dit prachtig plekje!

Heerlijk barbecuen aan het eind van deze fijne dag.

Ronald en ik tijdens onze voorbereidingen, we hebben heel wat kilometers zo afgelegd.

Begrijp jij het nu ook Corine?

Het is soms heel goed zoeken naar de volgende aanwijzing!

Het is hier zo mooi!

En zondag lekker workshoppen! Om een herinnering aan de vorige dag te maken. Jeanette had een hele leuke workshop voorbereid en deze vakkundig geleid. Wil je meer over de workshop zien, lees dan ook Jeanette's blog, daar zijn ook nog meer foto's te zien.
We hopen volgend jaar een vervolg aan deze dagen te geven, want wat ons betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar!!

Geen opmerkingen: