zondag 19 juli 2009

Verhuistags/ Tags for a friend

Door een idee van Godelieve Tijskens ben ik vanmiddag bezig geweest met een paar tags om een vriendin te feliciteren met haar verhuizing. Was erg leuk om te doen, maar het fotograferen ervan ging niet zo goed. Hoop dat jullie daar een beetje doorheen kunnen kijken.
De huisjes zijn grotendeels stempels van PaperArtsy. Tekst stempel: Hero Arts. De tag heb ik geponst met een Marvy Pons. Achtergrond is Adirondack inkt in de kleuren Citrus, Denim en Lettuce. De sleutel is van Julie van Oosten en de ketting is de ballchain van the American Tag Company. Deze is echt een koopje want je kunt 5 van deze kettinkjes maken voor de prijs van € 1.50.

This afternoon I was inspired by Godelieve Tijskens and made these tags for a friend who has moved house. The housestamps are mostley PaperArtsy stamps. The sentiment is Hero Arts. The background is Adirondack ink in the coulours Lettuce, Citrus and Denim. Chipboard Key: Julie van Oosten and ballchain American Tag Company.

9 opmerkingen:

Catharina Maria zei

Ze zijn leuk Louise .
dat zal je vriendin wel kunnen waarderen ;o)
Lieve groetjes Rini

Godelieve zei

Oh, leuk!! Prachtige felle kleuren, ziet er schitterend uit met witte accentjes! De sleutel maakt het helemaal af. Die tag pons ziet er ook wel super uit!

Anoniem zei

what a gorgeous colour...and a fab gift!

Annieta Vries zei

Ja, dit ziet er erg leuk uit! Mooie frisse kleuren en gezellige huisjes! Je vriendin zal er blij mee zijn!

www.martinemussies.nl zei

Wauw, mooi, zeg! Ik wou dat ik dat kon, echt knap gemaakt :) liefs, MM

Anoniem zei

Prachtig Louise! Heel mooie combinatie.

Anke zei

WOW gorgeous Louise.

Hugs
Anke

Miss Marple zei

Wat een goed idee! Ik loop al een poosje te dubben voor iets speciaals voor mijn vriendin, die net is verhuisd...kan goed zijn dat ik het idee lift! (als je er nix op tegen hebt!)

Lieve groetjes - Irma

liszha zei

Wat een onwijs gaaf idee! Ik ga dat ook eens doen. Weer eens wat anders dan een kaart.