maandag 13 oktober 2008

USA here we come!


Dinsdag vertrek ik met 3 vriendinnen voor een workshopreis naar Amerika. Er is ons door de organisatie gevraagd om 8 layouts te maken van 15 x 15 cm waarop je jezelf introduceert. Op de eerste avond krijg je een lijstje met 8 namen van mensen die je onder de deelnemers op moet zoeken en aan die personen geef je dan een layout. Ik krijg dan van 8 andere mensen een layout Ik vermoed dat we gedurende de week een boekje gaan maken waarin je de layouts kunt opbergen. Je ziet ik heb er een paar meer gemaakt zodat ik mijn vriendinnen er ook eentje kan geven.
Jullie zullen dus ws een poosje niets van me horen, ik weet nl niet of ik aan bloggen toe kom. Zo niet dan tot de 28ste oktober, dan komen we terug en zal ik verslag doen van onze reis.

On tuesday my friends and I are leaving for a workshoptrip to the USA. We have been asked to make 8 layouts of 15 x 15 cm on which you have to introduce yourself. On the first evening we get a list of 8 other guests and these people you have to find and give one of your layouts. I will get 8 layouts of others.
I made a few extra so I can give my friends one too.
Talk to you after the 28th when we come back. I will tell you all about out trip then

3 opmerkingen:

Hillie zei

Wat een leuke LO!

Anita zei

Heel veel plezier in de USA.
Wij zijn net weer terug. :)

Tania zei

Waw, geniet ervan!