dinsdag 22 juli 2008

SoSalsa Coffee
Daar ik mijn buurvrouw die een theetuin heeft beloofd had wat kaartjes en tags te maken in de thema koffie en thee, dacht ik gelijk aan Christa's challenge So Salsa deel te nemen. De stempels met koffiethema zijn van Hero Arts.
Mocht je in Sleen zijn moet je bij de Taarterie toch eens koffie of thee gaan drinken, ze maakt al haar cake en gebak zelf en het is om je vingers bij op te eten zo lekker!

As I had promised my neighbour who has a teagarden (you can drink coffee and tea and eat fabulous home made cake and pastry there) to make her some tea and coffee related tags and cards, I decided to enter this card for the So Salsa challenge. The coffee stamps are from Hero Arts.

9 opmerkingen:

http://truutske.blogspot.com zei

Wat een prachtige Tag Louise en wat ontzettend jammer dat Sleen voor mij niet echt "bij de deur" is. Ik heb op de tomtom gekeken en zag staan: 189 km...dus niet echt haalbaar maar....ben ik eens in de buurt dan kom ik zeker langs.

Kristy C zei

Thanks for visiting and commenting on my blog! LOVE your stamps-they are beautiful!:)

Tania zei

Wat een prachtige tag! Ik krijg er zin voor koffie door ;-)

Anoniem zei

Prachtige tag!

Anita zei

Je bent lekker bezig geweest Louise. Ziet er erg leuk uit die koffietag!
Zal je buurvrouwtje blij mee zijn!

crafty creations zei

Gorgeous Tag Louise

Lisa Renéa zei

Beautifully created! Love the background.

Christa zei

Ben vereerd dat je de uitdaging bent aangegaan. Wat een prachtig label. Heb zelf dat stempelsetje ook. Eens kijken of het mij ook lukt zo'n mooie te maken! En nu tijd voor een lekker bakkie koffie!Bedankt voor het meedoen!

Alie zei

Wat een leuke tag heb je gemaakt. Ik heb helemaal niks met koffie maar vond het ook een leuk onderwerp