dinsdag 15 april 2008

Beurs in Zeist

De Art Specially Beurs in Zeist was geweldig!! Wat een enthousiasme, wat een gezelligheid, wat een drukte!! Heerlijk. Hier 2 foto's om de thuisblijvers een kleine impressie te geven. Tijdens de topdrukte was het niet mogelijk om foto's te maken, dus dit is voor de beurs en op een "rustig"moment genomen. Was je er niet bij dit jaar? Volgend jaar echt komen hoor, het is zeker de moeite waard.

The Art Specially Event was great!! Lots of people, lots of fun, we had a great time. Here you can see a small impression, though during the most busy moments we didn't have time to take some pictures. This is before the visitors came and on a 'quiet' moment. Couldn't you come this year? You really need to come next year, it's worth your while.
3 opmerkingen:

Anoniem zei

Attention! See Please Here

Anoniem zei

Ik dacht al wanneer zijn die foto's gemaakt want het was zo ontzettend druk, ik zie nu dat je met glimmer mist bezig bent dat heb ik niet eens gezien en heb toch verschillende keren bij jullie in de rij gestaan;)
het was weer grandioos en eigenlijk is 1 dag gaan gewoon te kort.
groetjes, Carla

Unknown zei

Het was in één woord: GEWELDIG.
De volgende dag had ik een soort heimwee gevoel. Ik ben heel blij als het volgend jaar weer wordt georganiseerd en hopelijk dan weer in Zeist!!
Bedankt voor de fijne dag.