woensdag 10 oktober 2007

We zijn weer thuis


Zo'n week vliegt voorbij en het was in 1 woord fantastisch!! Voor mij was het hoogtepunt van deze week de trip naar Door County op het schiereiland tussen Lake Michigan en Green Bay. Een mooie rit met de gehuurde auto, schitterend weer, fantastisch land, maar ook het gastvrije onthaal in de Scrapbook en Stamp shop in Sturgeon Bay. Je ziet ons hier op de foto allemaal met een hoed op. Dit is een leuk gebruik in Amerika, waar je op je 50ste (een leeftijd die geen van ons nog heeft bereikt hoor!) lid wordt van de Red Hat Club. Als ik het gedicht nog eens vind die hier over gaat dan zal ik dat eens doorgeven. De rode hoeden (en paarse en roze) werden ook in dit leuk winkeltje verkocht en wij konden de verleiding niet weerstaan om er mee te pozeren.
Voor nu stop ik er mee, want hoe leuk zo'n week ook is, het is ook slopend vermoeiend en we zijn bijna allemaal verkouden thuisgekomen van de airco's. Het was dan ook zondag 33 graden, geloof het of niet!! Later meer.
Our week in the USA is already over and time flies when your having fun! The highlight of this week for me was the trip to Sturgeon Bay in Door County. We rented a car and had a lovely drive in great weather looking at the beautiful scenery! At the Stamp and Scrapbook store Oscars we got a very warm and friendly welcome and couldn't resist posing with the famous red hats that also were for sale there.
As great as this week was, it has also been very tiring, so for now I am closing and goiing to bed.

1 opmerking:

Fenny zei

Wat een allemachtig mooie foto Louise, allemaal mooi met een hoedje op...!! Je zou er toch een stempel van maken. Fijn te horen dat jullie het zo naar de zin hebben gehad en heerlijk hebben genoten. Verkouden? Ja dat moesten jullie op de koop toenemen maar volgens mij is het meer dan de moeite waard geweest. Enne...als het hier ook de gewoonte wordt om zo'n hoedje te dragen, als je boven de 50 jaar bent, doe ik dat ook maar eens..

groetjes van fenny