dinsdag 23 oktober 2007

Afsluiting Amerika Reis


Hier dan het laatste berichtje over onze reis naar Amerika. De Retreat was verder geweldig! Ze weten daar in Amerika hoe ze je moeten verwennen hoor! Veel workshops, meer dan voldoende materialen voor iedereen, cadeautjes, goodiebags, heerlijk eten enz. enz.
Een van de hoogtepunten was het champagneshoppen op de headquarters van Clubscrap op de vrijdagmiddag. Je wordt dan met de bus opgehaald en kunt dan heerlijk onder het genot van een glas champagne en allerlei lekkers met korting winkelen. Wie wil dat nou niet? Tijdens het winkelen werden onze namen opgeroepen en werden we achter een deur opgevangen waar we een "eed"(pinkieswear) moesten afleggen, dat we onder straffe van het nooit meer mogen winkelen bij Clubscrap, moesten beloven niet te vertellen wat er achter deze deur gebeurde. Daarna werden we aan het werk gezet om onze eigen speciale clubscrap retreatkit te vullen. We waren de zgn nieuwe medewerkers van Clubscrap. Op de foto zie je mij met Tricia en Dinah (eigenaars en oprichters van Clubscrap) waar ik een eindevaluatie/functioneringsgesprek kreeg.

Zaterdagavond werden we weer opgehaald met de bus en werden we naar de Country Club gebracht waar we weer een heerlijke diner kregen en we in "stijl" op de foto werden gezet. Is het geen mooie foto van ons zessen?
Jammer genoeg was zondag na een afscheidsbrunch een einde aan de retreat gekomen. Angela was jarig en dat hebben we 's middags met koffie en cake bij Starbucks gevierd en 's avonds in het restaurant met haar gedineerd. En ja aan alles komt een eind en vlogen we maandagmiddag weer richting Nederland. Weer een week om nooit te vergeten!!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een schitterende reis, en een prachtig verslag Louise ! Jullie hebben zo te zien enorm genoten, hartstikke leuk om te lezen !!

Groetjes, Liesbeth

Anoniem zei

Bedankt voor het leuke verslag!

Anita zei

Heerrrrrrrrlijk zo'n verwenweek zeg. Bedankt dat we een beetje hebben mogen meegenieten!!

S zei

Mooi verslag van een prachtige reis Louise!! Ik kom je ook even vertellen dat ik je heb 'getagged' (zie mijn blog) en ben benieuwd naar jouw 7 feiten ;) Groetjes, Sandra