zondag 10 augustus 2008

Mensen ontmoeten


Het mooie van mijn vak is dat je dag na dag nieuwe mensen ontmoet. Soms in real life in de winkel, soms alleen via mail en/of telefoon.


Eén van deze "ontmoetingen" wil ik jullie niet onthouden. Ruim een week geleden stond er een berichtje op mijn voicemail van ene mevrouw Marijke van Ooijen. Marijke is sindsdien een klant van mij, en is er een heel leuk contact. Toen ik op Marijke's website ging kijken was ik echter stomverbaasd en vol bewondering voor de prachtige creaties die zij maakt. Nee geen stempelwerk deze keer, maar schitterende poppen en beren enz. Een ware kunstenares!!
Groot was dan ook mijn verrassing toen ik deze week een pakketje kreeg met bovenstaand boekje er in. Marijke heeft dit zelf gemaakt, en gebruikte daarin de collagesheets van Paper Whimpsy en Crafty Secrets. Wat een cadeau.
Gisteren hebben we afgesproken dat Marijke volgend voorjaar bij Art Journey een dag workshops komt geven. Ik ben zeer vereerd en hoop dat jullie dat ook leuk zullen vinden.
The great thing about my business is that I get to meet so many people. Sometimes in real life in the shop, sometimes through mail and telephone.


One of these new people in my life I really want to share with you. Last week mrs. Marijke van Ooijen left a message on my voicemail and since then we have contact. But when I went to view her website I was stunned. Marijke makes wonderfull dolls and bears, she's a real artist.
To my big surprise this week she sent me a package in which this beautiful book arrived. Marijke made this herself using the collagesheets of Paper Whimsy and Crafty Secrets.
Next Spring Marijke wil teach a class at Art Journey. Isn't this exciting?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Louise,

Wat een geweldig mooie foto's heb je van het boekje gemaakt.
Ook het stuk wat je erbij hebt geschreven echt heel bijzonder.

Ik ben blij dat ik je heb leren kennen, en ik hoop in het voorjaar je in het echt eens te mogen ontmoeten.En natuurlijk een workshop bij jou te mogen verzorgen.Ik denk dat het erg leuk en gezellig zal zijn om met kantjes,bandjes, stofjes en prachtige oude plaatjes geweldige creaties te maken.

Alle goeds en liefs,

Marijke van Ooijen

Sanja zei

this is fabulos!!!:0)

Vintage Papers zei

oh these are all so gorgeous! wonderful work! :)