woensdag 23 mei 2012

In memoriam Francis Reimerink

Zaterdag kwam onderstaande kaart bij ons binnen. We wisten meteen voordat de enveloppe open ging dat dit maar om 1 persoon kon gaan en wel Francis Reimerink. Het was ons bekend dat Francis ernstig ziek was en gelukkig had ik nog een fijne ontmoeting en gesprek met haar tijdens de ARTSpecially Event in april. Francis was toen nog vol goede moed en nog lang niet van plan ons te verlaten. Ze wilde nog zo veel, was erg blij met haar nieuwe hobbystek en was nog erg benieuwd naar al het nieuws op stempelgebied. Groot was bij de impact toen ik de kaart uit de enveloppe nam. Ik ga er van uit dat Francis zelf deze kaart nog gestempeld heeft en als je de voor ons zulke bekende stempels op deze kaart ziet staan doet het je heel wat kan ik zeggen. Gisteren hebben Jeanette en ik afscheid van Francis genomen. Hoe cliché dan ook, het doet je weer beseffen dat het leven kort is en zomaar voorbij kan zijn. Pluk de dag, geniet van het heden! We wensen de familie van Francis heel veel sterkte toe.

maandag 14 mei 2012

Just thinking of you....


Even een snel kaartje met de Distressmarkers en een beetje sponswerk met Distress inkt. Achtergrond is de stempel van de Art Journey sheet Nature, en de tekst is van Hero Arts./ A quick and simple card with Distress markers and the distress inkpads. Stamps used: Nature sheet: Art Journey and the saying is from Hero Arts.

dinsdag 1 mei 2012

Art Journey Challenge #21: Zentangle

Nou dat was een hele uitdaging, maar ik bleek het onverwacht leuk te vinden dat Zentangelen. Want dat is het thema van de Challenge van deze maand op onze Designteam Blog. Maak een Zentangle met Art Journey stempel(s) als uitgangspunt.
In mijn kaart is de schelp van onze sheet Sea gebruikt. Toen het klaar was vond ik het wel erg veel zwart en wit en heb ik het gesponsd met Adirondack Aqua en toen gaan kleuren met mijn Distress Markers.
Hoop dat deze kaart en die van de Designteam je geinspireerd heeft om ook mee te doen?/
Here's my entry for the Challenge of this month: Use an Art Journey stamp and make a Zentangle out of it. I hope my card inspired you to join?