maandag 30 augustus 2010

Geo Journey Try-Out weekend

Afgelopen weekend hebben we een try-out van onze Geo Journey weekend gehouden en het was een groot succes! Even leek het weer roet in het eten te gooien en vrijdag was er nog beraad of we wel of niet alles zouden afblazen. De tentenkamp was donderdag in de stromende regen door Ronald en Roelof opgezet en Roelof bleef met zijn vrouw daarin slapen om alle spullen te bewaken. Vrijdagochtend belde hij met de mededeling dat alles blank stond! Na rijp beraad hebben we besloten om toch door te zetten, en wat zijn we daar blij om geweest. Zaterdag begon met zonneschijn, en op twee buitjes na (nou ja buien, waarvan een notabene met hagel) hebben we heerlijk weer gehad. En wat een lol en plezier, het was wat de organisatie betreft 1 groot feest om met zulke deelnemers zo'n dag mee te maken waaraan we toch veel voorbereiding hebben gehad, maar waarvan je toch af moet wachten of de deelnemers het ook leuk zullen vinden. Dus dank aan de enthousiaste mensen die dit weekend met ons tot een waar feest hebben gemaakt!
Hieronder een fotoimpressie van dit weekend.
Twee vriendinnen door dik en dun.
De deelnemers worden door ons opgehaald in 1 van Ronalds auto's. Stoer he?
Eerst heerlijk koffiedrinken in het zonnetje, waarna we uitleg geven over de GPS.
Britt en Misty mijn twee jonge vriendinnen in hun stoere legerkleding!

Mijn vervoermiddel van vandaag. Wow, dit is leuk mensen met zo'n jeep door de bossen crossen. Nee ik zat niet aan het stuur, dat liet ik nog aan Ronald over. Hoop dat ik snel zelf een ritje mag maken.

1 van de teams!

Ja, aanwijzing gevonden!!!!! Hoera!

Even uitrusten op dit prachtig plekje!

Heerlijk barbecuen aan het eind van deze fijne dag.

Ronald en ik tijdens onze voorbereidingen, we hebben heel wat kilometers zo afgelegd.

Begrijp jij het nu ook Corine?

Het is soms heel goed zoeken naar de volgende aanwijzing!

Het is hier zo mooi!

En zondag lekker workshoppen! Om een herinnering aan de vorige dag te maken. Jeanette had een hele leuke workshop voorbereid en deze vakkundig geleid. Wil je meer over de workshop zien, lees dan ook Jeanette's blog, daar zijn ook nog meer foto's te zien.
We hopen volgend jaar een vervolg aan deze dagen te geven, want wat ons betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar!!

dinsdag 17 augustus 2010

Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen Zwolle


A.s. donderdag, vrijdag en zaterdag (19, 20 en 21 augustus) staan wij op de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in de IJsselhallen in Zwolle.

We hebben leuke kortingsacties, een gratis mini stempeltje voor elke betalende klant (zo lang de voorraad strekt), een verlotingsbon voor elke betalende bezoeker en voor alle mailinglistleden een kortingsbon van 10%. Bovendien zal er traditiegetrouw een leuke make and take verzorgd worden door Liesbeth en of Jeanette, dus we denken dat het zeer de moeite waard is om onze stand een bezoekje te brengen.

Klik hier voor meer informatie over de beurs en klik op plattegrond om ons snel te vinden. We staan in stand 114! Wij hebben er zin in en hopen jullie ook?

Groetjes namens het hele team: Jeanette, Hillie en Ronald (onze roadie), Liesbeth en ik zei de gek!

PS de winkel in Sleen is deze week gesloten en we hebben dus woensdagavond ook geen stempelinstuif.

donderdag 12 augustus 2010

Back Home/ Weer thuis!

We zijn weer terug van weggeweest van onze trip naar Finland/Helsinki. Een geweldige tijd die helaas weer veel te kort was. De beurs was heel geslaagd, veel nieuwe stempelaars, prima organisatie. Hieronder een paar foto's om jullie een impressie te geven. Morgen weer over tot de orde van de dag. We gaan ons weer klaar maken voor de volgende beurs: de Knotsgekke Kaartendagen in Zwolle!

We are back from our trip to Finland. We had a fantastic time, the show was great. A lot of new stampers have been born in Helsinki. Below you can find a few pictures that will give you an impression.

zondag 1 augustus 2010

Intohimona Askartelu

A.s. donderdag vliegen Jeanette en ik naar Helsinki (Finland) waar we op 7 en 8 augustus op de beurs Intohimona Askartelu, passie voor craft, stempelen en scrappen, staan. Heel spannend allemaal daar we geen idee hebben wat ons daar te wachten staat en ons Fins ook niet meer is wat het geweest is, ha, ha. Spreek nl geen woord Fins noch Zweeds een taal die ze ook schijnen te kennen. We hopen dat het waar is wat we horen dat hun engels ook wel goed is, dus we zullen ons wel redden.
Wil je op de hoogte blijven van ons wel en wee tijdens onze reis? Je kunt ons volgen op onze reisblog: De Dames Reizier. http://dedamesreiziger.blogspot.com/
We zouden het leuk vinden om af en toe een reactie te ontvangen.
De winkel in Sleen blijft overigens normaal open. Hillie en Liesbeth zullen jullie daar graag ontvangen. Ook de bestellingen via het internet zullen normaal afgehandeld worden dankzij Liesbeth.

Next week Jeanette and I are flying to Finland where we have a stand on the craft, stamp and scrapbooking show Intohimona Askartelu. As we don't speak Finish we hope to cope with English. Very exiting!!! Internet orders will be handeled as usual as Liesbeth is holding the fort.